Onze Service

HET BESTE VOOR
JOUW VIERVOETER

GoldenDoodle &
Cockapoo Pups


Ben je op zoek naar het perfecte huisdier? Zoek niet verder! GoldenDoodle
en Cockopoo pups zijn de ideale honden voor elk gezien. Deze schattige mengelingen van Golden Retrievers, Poedels en Cocker Spaniëls hebben niet alleen een uiterlijk om voor t esmelten, maar ook een geweldig karakter.

Puppy Training
 


Wij fokken niet alleen de leukste en schattigste puppy's, we zorgen ook dat jouw nieuwe harige vriend al goed gesocialiseerd word. Vanaf dag 3 starten wij met het ENS en het ESI programma speciaal voor pups. De pups zijn bijna zindelijk zodra hij/zij met jou meegaat. Het trainen/socialiseren van een puppy is een essentiële stap in het opvoeden van een gehoorzame en goed aangepaste honden. Vanaf week 6 nemen wij de pups iedere dag ergens mee naar toe in de auto. Denk hierbij aan het bos naar de markt naar een winkelcentrum naar de trein we gaan kijken bij een kinderboerderij soms gaan we naar een school of een zorgboerderij we gaan met de auto op een viaduct staan met de klep open zodat ze goed de geluiden van de auto/vrachtauto's horen. Ieder denkbeeldig geluid wat ze in hun verder leventje moeten kennen laten wij horen op de tv. Denk hierbij aan vuurwerk, bliksem, motorgeluiden,kerkklokken, spelende kinderen op straat, politiesirenes, vliegtuigen e.d. Nieuwe eigenaren krijgen van ons 10 nieuwe online puppylessen mee zodat ze thuis al aan de slag kunnen.

Trimsalon
 


Jij en je harige vriend verdienen de beste verzorging! Wij hebben een trimsalon aan huis en van deze handige service kan jij gebruik maken. Wij kunnen de hond een complete wellness geven met bubbelbaden infrarood cabine en zelfs ozonbehandelingen voor honden met huidklachten.

Over onze pups

GOLDENDOODLES &
CocKAPOO'S

Een GoldenDoodle is een bijzondere hond, ontstaan uit de kruising tussen een Golden Retriever en een Poedel. Deze unieke mix heeft als doel om een hond te creëren die weinig tot geen haarverlies heeft, zodat zelfs mensen met allergieën kunnen genieten van een harige vriend in huis.

Een Cockapoo, aan de andere kant, is het resultaat van een kruising tussen een Cockerspaniël en een Poedel. Ook zij hebben het bijzondere kenmerk van weinig tot geen haarverlies gekregen. Het zijn intelligente en gehoorzame honden die er alles aan willen doen om hun baasje blij te maken.

Als verantwoordelijke fokkers hechten wij veel waarde aan de gezondheid van onze honden. Voordat we ze laten paren, ondergaan ze een reeks belangrijke gezondheidstesten volgens de voorschriften van de Golden Retriever Club en de Poedelclub.

Op een leeftijd van 1,5 jaar worden de heupen, ellebogen en knieën bij de dierenarts grondig gecontroleerd op mogelijke afwijkingen zoals heupdysplasie (hd), elleboogdysplasie (ed) en patella luxatie. Daarnaast ondergaan onze honden jaarlijks een oogonderzoek om eventuele afwijkingen aan de ogen en in en rondom de oogbol te detecteren. Dit wordt uitgevoerd door een erkende instantie genaamd het ECVO-onderzoek. Maar daar houdt het niet op, we hebben ook besloten om het DNA van onze honden te laten testen in Amerika op alle 211 erfelijke ziektes die bij het ras voorkomen.

Trimsalon

Lovi’s Dream
Trimsalon

Heb je ooit overwogen om je harige viervoeter te laten trimmen? Het kan een geweldige manier zijn om je hond er niet alleen mooi en verzorgd uit te laten zien, maar het heeft ook vele voordelen voor hun gezondheid. Trimmen is meer dan alleen maar een cosmetische ingreep, het helpt ook om problemen met de vacht en de huid te voorkomen.

Een van de belangrijkste redenen om je hond regelmatig te trimmen is om klitten te voorkomen. Klitten kunnen pijnlijk zijn voor je hond en kunnen zelfs leiden tot huidirritatie of infecties. Door je hond regelmatig te trimmen, kunnen klitten worden verwijderd voordat ze een probleem worden. Dit zorgt ervoor dat je harige vriend comfortabel blijft en vrij kan bewegen zonder ongemak.

Door je hond te trimmen, geef je de vacht de kans om te ademen. Een dikke vacht kan de luchtcirculatie belemmeren, wat kan leiden tot oververhitting bij warm weer. Door regelmatig te trimmen, wordt de overtollige vacht verwijderd, waardoor de warmte gemakkelijker kan ontsnappen. Dit kan vooral voordelig zijn voor honden van rassen die vatbaarder zijn voor oververhitting, zoals honden met een dikke vacht of kortademige rassen.

BELLEN
WHATSAPP