Over ons

WIJ ZIJN EEN
GEREGISTREERDE FOKKER


Ben je op zoek naar een betrouwbare kennel in het zuiden van Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze kennelnaam is “From Lovi’ s Dream ” en we zijn geregistreerd onder nummer 6668721 bij de Raad van Beheer.
Ons UBN nummer is: 6668721

Wij zijn gevestigd in Nederweert, Limburg. Als enthousiaste fokkers zijn we gespecialiseerd in het fokken van medium en mini GoldenDoodles en Cockapoo Pups. We streven ernaar om gezonde en sociale honden te fokken die perfect passen in een gezinssituatie.

Heeft U interesse in een pup van ons dan kunt U de eerste informatie opvragen via de mail info@lovi.nl. Hierna krijgt U een vragenlijst opgestuurd en na het invullen van de vragenlijst en wij die goedgekeurd hebben zetten we U in het bestand en als blijkt dat het teefje zwanger is krijgen de mensen die in het bestand staan als eerste een mailtje en dan openen wij de echte wachtlijst voor dat nest. Wij kondigen ook veel  aan op onze Facebookpagina (community) “GoldenDoodles From Lovi” of "cockapoo from lovi" Hier kunnen geïnteresseerden reageren en laten weten dat ze graag een pup bij ons willen kopen. Mensen die al bekend zijn met onze werkwijze en al een pup van ons hebben, krijgen voorrang.

BELLEN
WHATSAPP