Ervaringen

ONZE PUPPY
EIGENAREN


meer ervaringen lezen

ERVARINGEN

Niek en Lisanne:
Nadat wij besloten hadden dat we graag een hondje en het liefst een cockapoo, kwamen we na wat zoekwerk en verwijzingen uit bij Loes en Vincent. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. We konden gelijk terecht bij hun met al onze vragen en vanaf het moment dat we wisten dat er voor ons een hondje bij zat zijn we vanaf dag 1 op de hoogte gehouden met foto’s en filmpjes. Echt fantastisch om te zien wat Loes en Vincent er allemaal mee doen. We zijn twee keer bij de pups gaan kijken en de laatste keer heeft Frits ons uitgekozen. Hij is nu een paar dagen bij ons en doet het zo goed, helemaal niet bang, wil graag knuffelen en spelen. Echt de pup waar wij naar op zoek waren. Bedankt Loes en Vincent!Sarah & Philippe:
Vanaf de eerste moment dat Pogi bij ons kwam, werd duidelijk zichtbaar wat een geweldige basis hij al heeft gekregen bij Loes en Vincent. Loes heeft ons vanaf dag 1 na de geboorte steeds op we hoogte gehouden met de nodige foto’s en filmpjes en daarnaast kregen we ook de nodige uitleg voor de vachtverzorging, voeding, … . Wij zijn ontzettend blij dat we voor Lovi hebben gekozen, zij doen dit duidelijk met hart en ziel!Erik-Jan, Mirelle & Sara:
Sinds zaterdag is lieve Lola eindelijk onderdeel geworden van ons gezin. Via een app groep werden we 8 weken lang door foto’s en filmpjes (en dat zijn er veel) op de hoogte gehouden van de ontwikkeling en socialisatie van alle pups. Zo leuk om te zien hoe de pups groot worden. En vooral ook hoe Loes en Vincent de pups zo liefdevol en met veel kennis een hele goede start en voorbereiding geven. We zijn zo dankbaar en blij dat we voor Lovi gekozen hebben. Lola is een erg lieve, mooie en vrolijke pup. Ze kan nu al de rust geven die onze dochter zo nodig heeft. Ongelooflijk om te zien! We zijn zo blij dat Lola voor ons gezin gekozen heeft. Ontzettend bedankt Loes & Vincent. Veel liefs van onsMartine & Nikki:
Vanaf het eerste contact met Loes hadden wij een heel goed gevoel over Lovi. Loes hield ons over alles op de hoogte door middel van filmpjes en foto’s van het nestje. De eerste kennis making met de pups was super en de keer erop koos onze pup Frankie voor ons. Wat zijn wij blij met Frankie en wat is die mooi en goed voorbereid op zijn nieuwe plek! Bij Loes en Vincent ben je verzekerd van een goede pup die een enorm liefdevolle en toegewijde start heeft gekregen. Wij willen jullie beide bedanken voor Frankie!Silvana en Michael :
Wij kennen loes en Vincent al heel lang en weten hoe ontzettend goed ze zijn voor hun honden! Nu eindelijk naar jaren wachten zijn we gesetteld in ons nieuwe huisje en was het de perfecte tijd om een pup te nemen. Aangezien we Loes en Vincent al lang kennen hebben was het ons meteen duidelijk dat we van Lovi een pup zouden nemen, en daar hebben we geen spijt van. Loes en Vincent zijn super goed met de pups, leren ze vanalles aan en zorgen dat ze aan bepaalde geluiden/geuren/handelingen etc gewend raken wat echt top is. Onze pup Sparky doet het super goed nu bij ons en we zijn nog steeds in contact met Loes, Vincent en de andere nieuwe pup eigenaren uit dit nestje wat ook zeker heel fijn is. Al met al kan ik loes en Vincent super aanraden mocht je opzoek zijn naar een pup want de service is geweldig!

Jouw ervaring toevoegen

Ervaring 1 t/m 5 van de 2251 2 3 4 5 6 7 ... 45 » 


BELLEN
WHATSAPP