Goldendoodle Pups en cockapoo pups

Een Goldendoodle is een kruising tussen een Golden Retriever en een Poedel.
Een cockapoo is een kruising tussen een cockerspaniel en een poedel. Deze honden zijn in eerste instantie gefokt om honden te krijgen die geen tot weinig haar verliezen, zodat mensen met een allergie ook kunnen genieten van een hond. Deze honden zijn ontzettend leergierig en willen alles voor hun baas doen.                                    Mensen die de hele dag werken hoeven bij ons niet te informeren voor een pup.
Wij streven erna om onze pups te plaatsen in gezinnen waar de pup weinig alleen is.

Goldendoodles en cockapoos zijn intelligente en gehoorzame familiehonden. Ze zijn sociaal naar andere mensen, kinderen en dieren. Deze honden zijn dan ook het gelukkigst als er mensen in de buurt zijn.Het zijn echte gezelsschaps dieren.

De ouders hebben bij ons altijd hun gezondheidstesten ondergaan.
Al onze pups groeien op in huis en in onze tuin en in onze binnenspeelkamer.

Als de pups vier of vijf weken oud zijn mogen de nieuwe eigenaren komen kijken. Met 6 of 7 weken zijn de nieuwe eigenaren weer welkom bij ons en kiest de pup de nieuwe eigenaar zelf uit.
Wij geven met het bezoek van vier al heel veel uitleg hoe je de vacht moet verzorgen en wij geven een trimdemonstratie. Als de nieuwe eigenaren met zes weken weer komen dan laten wij wederom zien hoe je de vacht van de pup bij moet houden en wij laten zien hoe je de vacht van een volwassen doodle bij moet houden. Er is bij ons de mogelijkheid om een compleet pakket de bestellen zodat U alles in huis heeft om de vacht van je nieuwe hond goed te verzorgen.
Vanaf 8 weken mogen de pups naar hun nieuwe baasjes.
Na die 8 weken blijven wij beschikbaar om tips aan de nieuwe eigenaren te geven. Wij staan hun met raad en daad bij.
We maken vanaf dag 1 dat de pups geboren zijn een whats-app groep aan voor alle nieuwe eigenaren en die groep blijft bestaan als de pups met hun nieuwe baasjes meegaan.
Wij hebben al meer dan 38 pups aan het werk als blindengeleidehond of als hulphond bij Martin Gaus en bij hulphond Nederland
Wij hebben zelf de opleiding therapiehondbegeleider gedaan zodat wij zelf mensen met hun pup kunnen gaan begeleiden om deze op te gaan leiden tot therapiehond.
Vanaf dat de pups 3 dagen oud zijn starten wij met het early neurologica stimulatie programma ENS en met het ESI programma (zie google wat dat precies inhoud)
Als de pups met 6 weken getiterd of geënt en gechipt zijn nemen wij ze overal mee naar toe.
We gaan naar het station, naar het bos,naar een kinderdagverblijf, we gaan naar de treinen, we lopen met ze langs de autoweg en gaan lekker met ze wandelen langs de schaapjes en de hertjes en de kippetjes vaak komen we ook nog langs de paarden.
Dus vanaf 6 weken worden de pups hier heel erg goed gesocialiseerd.Onze pups zijn dan ook nergens bang voor wat een hele goeie start is. Verder zetten wij de pups regelmatig op de trimtafel om ze te borstelen zodat ze ook hier al aan wennen. De booster/waterblazer gebruiken wij ook al bij de pups.

Ook draaien wij vanaf dat de pups 3 weken oud zijn iedere dag een geluiden cd met vuurwerk en onweer en vliegtuigen op.
Onze pups worden met 2,5 met 5 en met 7 weken ontwormd.
Wij laten onze pups op de leeftijd van 6 weken titeren door de dierenarts om te kijken of ze nog genoeg antistoffen van de mama hebben en wanneer ze de eerste enting moeten hebben.
Met 6 weken worden de pups helemaal nagekeken en gechipt door de dierenarts

Alle pups die hier weg gaan zijn s' nachts helemaal zindelijk en 90 % is overdag ook helemaal zindelijk.

Onze pups krijgen een afstammingsbewijs mee.

U kunt ons volgen op onze facebookpagina hier komen als wij pups hebben iedere dag foto’s en filmpjes op te staan zodat jullie de pups kunnen volgen.
BELLEN
WHATSAPP